Aparatul de cafea Krups curge – 5 posibile defecte

Aparatul de cafea Krups curge – 5 posibile defecte

Espressorul krups curge ? Aparatul de cafea automat krups iti da batai de cap ? Urmareste articolul nostru pentru posibile defecte ……

Aparatul de cafea Krups curge ? Iata posibile defecte

Aparatul de cafea Krups este un companion de încredere pentru mulți iubitori de cafea, oferind o experiență delicioasă și reconfortantă. Cu toate acestea, chiar și cele mai bune echipamente pot întâmpina uneori probleme, iar una dintre cele mai frecvente este scurgerea. În acest articol, vom explora posibilele defecte care pot provoca scurgeri la aparatul de cafea Krups și vom oferi soluții practice pentru remedierea acestora.

 1. Curge pe la boiler:

Scurgerile la nivelul boilerului pot fi cauzate de o varietate de probleme, cum ar fi garnitura semering din boiler defectă sau garnitura de pe gura boilerului deteriorată. Pentru a remedia această problemă, este recomandat să opriți imediat aparatul și să verificați integritatea garniturii și funcționarea supapei de siguranță. Dacă observați deteriorări, aceste piese trebuie înlocuite pentru a preveni scurgerile ulterioare.

Aparatul de cafea Krups curge ? Iata posibile defecte
Aparatul de cafea Krups curge ? Iata posibile defecte
 1. Curge pe la pistonul hidraulic:

Dacă apa curge în mod neașteptat prin pistonul hidraulic, este posibil ca garnitura să fie uzată sau să fie necesară o strângere a șuruburilor de fixare. Verificați starea garniturii și, în cazul unei uzuri evidente, înlocuiți-o. Asigurați-vă, de asemenea, că șuruburile care fixează pistonul sunt strânse corespunzător.

Aparatul de cafea Krups curge - 5 posibile defecte
Aparatul de cafea Krups curge - 5 posibile defecte
 1. Curge pe la pistonul de compresie:

Garnitura pistonului poate suferi deteriorări în timp, provocând scurgeri. În acest caz, este recomandat să verificați starea garniturii și să o înlocuiți dacă este necesar. Asigurați-vă că garnitura nouă este poziționată corect pentru a asigura o etanșeitate adecvată

.

Aparatul de cafea Krups curge - 5 posibile defecte
Aparatul de cafea Krups curge - 5 posibile defecte
 1. Curge pe la garnitura de etansare a aparatului cu rezervorul de apă:

Scurgerile între rezervorul de apă și restul aparatului pot apărea din cauza unei garnituri de etanșare deteriorate sau a unui rezervor de apă necorespunzător poziționat. Verificați starea garniturii și asigurați-vă că rezervorul de apă este plasat corect în aparat.

 1. Posibil furtun spart:

Dacă observați scurgeri la nivelul furtunului, acesta ar putea fi spart sau fisurat. Inspectați vizual furtunul pentru orice deteriorare și înlocuiți-l dacă este necesar. Asigurați-vă că furtunul este coinectat corespunzător pentru a preveni orice scurgere.

Concluzie:

Remedierea scurgerilor la aparatul de cafea Krups poate fi simplă, dar necesită atenție la detalii și un diagnostic atent al cauzelor. Cu o întreținere regulată și remediere promptă a oricăror probleme, vă puteți bucura de o experiență continuă de preparare a cafelei cu aparatul dvs. Krups. Dacă problemele persistă sau nu sunteți sigur de cum să le rezolvați, nu ezitați să solicitați ajutorul unui tehnician calificat.

Iata cateva produse ce te pot ajuta in remedierea problemei

Nu ai gasit ce cautai? cauta alte piese krups aici

Fondată în 1846 de către Robert Krups în Wald, Germania, Krups își are originile în producția de bile de oțel și accesorii pentru berării. Cu trecerea timpului, în anii 1930, compania a diversificat producția către electrocasnice, iar în 1956 a lansat cafetiera automată, marcând un punct de cotitură în evoluția sa.

În decursul anilor 1970 și 1980, Krups și-a extins portofoliul cu electrocasnice de bucătărie, consolidându-și reputația prin produse durabile și inovatoare. În 2001, Krups a fost achiziționată de către grupul francez SEB, devenind parte a unui conglomerat de mărci de electrocasnice.

În secolul XXI, Krups și-a concentrat eforturile pe design estetic și funcționalitate avansată, adaptându-se la schimbările în preferințele consumatorilor și tehnologiei. Cu un accent deosebit pe prepararea cafelei și alte băuturi, Krups rămâne un nume de încredere în industria electrocasnicelor.

Astăzi, Krups continuă să ofere produse inovatoare, păstrându-și poziția ca lider în producția de electrocasnice de calitate superioară, susținută de o istorie bogată și tradiție în furnizarea de soluții practice pentru bucătărie.

Comments (2)

 • Avatar of Cozac Viorica
  Cozac Viorica Reply

  ?Curge pe lângă capsulă ce pot face ?

  26/06/2024 at 11:22
  • Avatar of TEHNIC - MIHAI CRISTIAN
   TEHNIC - MIHAI CRISTIAN Reply

   Buna ziua
   Ar trebui sa va adresati unui service,deoarece cel mai probabil aveti o garnitura defecta.

   30/06/2024 at 11:41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.