Livrare

In acest moment singura cale prin care puteti intra in posesia produselor este prin serviciile de curierat rapid si ridicare personala din locker sameday(easybox)

Curier rapid National: 19,98 leiRidicare din locker EasyBox: 13 lei

Locker*EasyBox – Clarificari

Serviciul locker este un serviciu public promovat de SameDay si este acelasi cu cel oferit de eMag, in momentul in care produsele se pun in locker,primiti un sms cu un cod care odata introdus pe ecranul din locker se va debloca sertarul si va puteti ridica coletul,avantajul este faptul ca puteti ridica 24/24 timp de 36 de ore.

Luati in cosiderare easyboxuri din ruta pe care o frecventati catre munca , catre scoala etc.

Lista easyboxurilor din tara o poti consulta aici : https://sameday.ro/easybox/

– Pentru plata ramburs la locker se va face cu cardul la terminal . NU se accepta CASH.

-Va rugam luati in considerare ca produsele faorte voluminoase nu incap.(hublouri masini de spalat,geamuri cuptoare ,.etc)

-Termenul de pastrare in locker este de 36 de ore de la ora incarcarii

-Luati in considerare posibilitatea ca produsele sa fie incarcate si in weekend.

In anumite situatii nu va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii , daca nu consideram ca sunt aspecte de clarificat,totusi,trimitem sms cu momentul in care am finalizat comanda si o trimitem catre curier .

 

De asemenea, in general ,(pot exista si exceptii) primiti sms in ziua livrarii de la curier. Daca nu sunteti acasa in ziua livrarii ,se poate solicita o alta zi de livrare (maxim 2 incercari) sau se poate solicita ridicarea din agentia curierului.

 

Detalii livrare

Va rugam sa luati in considerare predarea catre curier a produselor in 1-3 zile lucratoare .

Va vom anunta pe e-mail si/sau sms in momentul in care comanda este finalizata si este predata catre curier.

 

Trimitem in majoritatea cazurilor prin serviciile celor de la Sameday cu mici exceptii unde exista KM extra,unde vom trimite cu DPD,BOOKURIER sau alte companii.