Livrare

In acest moment singura cale prin care puteti intra in posesia produselor este prin serviciile de curierat rapid.

In anumite situatii nu va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii , daca nu consideram ca sunt aspecte de clarificat,totusi,trimitem sms cu momentul in care am finalizat comanda si o trimitem catre curier .

De asemenea, in general ,(pot exista si exceptii) primiti sms in ziua livrarii de la curier. Daca nu sunteti acasa in ziua livrarii ,se poate solicita o alta zi de livrare (maxim 2 incercari) sau se poate solicita ridicarea din agentia curierului.

Trimitem comanda in ziua plasarii pana in ora 15:00 dupa ora 15:00 sunt trimise a doua zi (daca produsele sunt in stoc si nu sunt marcate cu termen de livrare ex: stocuri furnizor)

Produsele care sunt plasate in intervalul VIneri ora 15:00 si Luni ora 15:00(in weekend) sunt predate catre curier in ziua de Luni cu livrare Marti cel tarziu Miercuri .

In prezent colaboram cu firme mari si serioase de curierat cum ar fi SAMEDAY/DPD/GLS/FAN COURIER/BOOKURIER pentru a putea oferii servicii de calitate.

Taxele sunt dupa cum urmeaza

  1. Curier rapid National: 15,99 lei -pentru livrari in Romania
  2. Posta Romana: 11,50 lei – pentru livrari in Romania
  3. Bucuresti Metropolitan- Express: 13,99 lei Pentru locuitorii orasului Bucuresti si Metropolitan (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Roșu)